Vi i styrelsen hälsar dig/er välkomna till Brf Rekryten 4 och hoppas att ni ska trivas.

Här är en del information som ni får för att så smidigt som möjligt etablera er i den nya bostaden.

Ni ska vid överlämningen från tidigare bostadsrättsinnehavaren fått nycklar till er bostad, nyckelkolv till tvättstugan, samt visning av ert källarförråd. Om det inte blivit så, ber vi er kontakta tidigare ägare.  Annars kan vi självklart hjälpa till att lösa det. 

Du har ju redan hittat vår hemsida och här håller vi våra medlemmar uppdaterade med nyheter samt annan information som är viktig att ta del av. Du kan också registrera dig för att få senaste nytt via mail. Hör av dig till styrelsen om du inte har tillgång till Internet så ordnar vi att du får senaste nytt.

Föreningen tillhandahåller hög service.  Vi har bland annat valt att behålla sopnedkasten vilket underlättar hanteringen av hushållspor. I källaren har vi också ett utrymme för sopsortering (där vi alla hjälps åt att sopsortera rätt). Där kan du slänga tidningar, kartonger, glaskärl, elartiklar. I källaren finns också cykel- och vagnsförvarning, källarförråd till varje lägenhet och tvättstuga. Hissen går hela vägen ner till källarplanet och kräver kod.

Gå gärna in och läs våra trivselregler.

Har du frågor, funderingar, idéer, mm är du alltid välkommen att kontakta styrelsen via mail,  eller lämna meddelande i styrelsens postbox, Gyllenstiernsgatan 18.

 

Hjärtligt välkommen till Brf Rekryten 4 och hoppas ni ska trivas!

Med vänliga hälsningar,

Vi i styrelsen